Beste Outlook.com-gebruiker, om de upgrade naar het nieuwe Outlook.com te voltooien, is het noodzakelijk dat u Outlook 2016 of Outlook 2013 opnieuw met uw Outlook.com-account verbindt.
       
In browser weergeven
Outlook‍.c‍om
Verbind Outlook 20‍16/Outlook 20‍13 opnieuw met Outlook‍.c‍om zodat u weer e-mail ontvangt
Beste Outlook‍.c‍om-gebruiker,

Om de upgrade naar het nieuwe Outlook‍.c‍om te voltooien, is het noodzakelijk dat u Outlook 20‍16 of Outlook 20‍13 opnieuw met uw Outlook‍.c‍om-account verbindt. Het lijkt erop dat u uw Outlook‍.c‍om e-mailaccount nog niet opnieuw hebt verbonden. Als gevolg hiervan synchroniseren uw e-mails van Outlook‍.c‍om niet langer met uw Outlook-bureaubladversie.
Wat u moet doen: Verbind uw Outlook-bureaubladversie opnieuw met uw Outlook‍.c‍om-account zodat u weer e-mail ontvangt.
Stapsgewijze instructies en hulp bij het opnieuw verbinden van uw account vindt u op de officiële ondersteuningssite van Microsoft op https://go.microsoft.com/fwlink/?linkid=837697.
Zodra u opnieuw bent verbonden, zullen uw Outlook‍.c‍om e-mails weer synchroniseren met uw Outlook-bureaubladversie. Uw Outlook‍.c‍om e-mailaccount is nog altijd actief en al uw berichten blijven via uw webbrowser toegankelijk.
Wij begrijpen dat het opnieuw moeten verbinden van uw account onprettig is. Hierdoor profiteert u echter volop van de voordelen van het nieuwe Outlook‍.c‍om. We vertrouwen erop dat u de voordelen en de prestaties zult waarderen. Als u vragen hebt die niet in bovenstaand ondersteuningsartikel worden beantwoord, neem dan contact op met klantondersteuning op https://support.office.com/home/chat.
Bedankt dat u Outlook‍.c‍om gebruikt.

Met vriendelijke groet,
Het Outlook‍.c‍om-team
Veelgestelde vragen:
V. Wat gebeurt er als ik na de upgrade Outlook 20‍16 of Outlook 20‍13 niet opnieuw met Outlook‍.c‍om verbind?
A. Zolang u niet opnieuw verbindt, worden uw Outlook‍.c‍om e-mails niet gesynchroniseerd met Outlook 20‍16 of Outlook 20‍13. U blijft via de webbrowser altijd toegang tot uw Outlook‍.c‍om e-mails houden.
V. Moet ik Outlook 20‍16 of Outlook 20‍13 opnieuw met elk niet-Outlook‍.c‍om-account verbinden (Exchange, Office 365, Gmail, enz.)?
A. Nee, u moet alleen Outlook 20‍16 of Outlook 20‍13 opnieuw met uw Outlook‍.c‍om-accounts verbinden.
V. Waar kan ik om hulp vragen als ik problemen heb met het opnieuw verbinden van Outlook 20‍16 of Outlook 20‍13 met mijn Outlook‍.c‍om?
A. Raadpleeg voor stapsgewijze instructies over het opnieuw verbinden van uw account, de helpartikelen op https://go.microsoft.com/fwlink/?linkid=837697. Als u vragen hebt die niet in bovenstaand ondersteuningsartikel worden beantwoord, neem dan contact op met klantondersteuning op https://support.office.com/home/chat.
       
Microsoft
Microsoft respecteert uw privacy. Voor meer informatie kunt u onze Privacyverklaring inzien.
Microsoft Corporation, Evert van de Beekstraat 354, 1118 CZ Schiphol, Nederland